Mara Nyumbu Camp

Tältlodge av mellanklass med ett bra läge i norra delen av Masai Mara National Reserve. Endast 32 gäster kan bo här samtidigt så det är aldrig någon trängsel. Samtliga tält har riktiga sängar och egen toalett med dusch. Lodgen får sin el från solpaneler. 

Samtliga rum ligger i fasta tält som är uppsatta på betongplattformar. Samtliga rum har riktiga sängar, toalett och dusch och en liten veranda. Campen är inte inhägnad vilket innebär att det ibland kan komma in vilda djur mellan tälten. Det är därför viktigt att tänka på att låta en av vakterna eskortera er till ert tält efter middagen. Om ni reser med barn ska ni ha era barn under uppsikt hela tiden. 

Aktiviteten när ni bor på Mara Nyumbu Camp är vanlitvis game drives i Masai Mara. Mara Nyumbu Camp ligger I ett område I Masai Mara som kallas Ngila Plains. I den norra delen av Masai Mara National Reserve. Lodgen har ett bra naturnära läge med en mängd djur i den absoluta närheten. Er game drive startar direkt när ni sätter er i jeepen, ni behöver inte färdas långa sträckor för att komma till djuren.