Vi som jobbar på Africana Travel

David Lenefors grundare, Stockholm 
David har, innan han startade Africana Travel, varit VD för Caribbean Selection och har också lång erfarenhet av att arbeta som konsult och projektledare med socialt och hållbart entreprenörskap. David har studerat i Zimbabwe och Tanzania samt arbetat i Tanzania. David har även grundat Africana Travel i Tanzania.

David har den lokalkännedom och kunskap som krävs för att förmedla Östafrika som en turistdestination samt ett brinnande engagemang för att med företaget skapa goda värden och en positiv samhällsutveckling i Östafrika. David är också styrelsemedlem i Swedish East African Chamber of Commerce (SWEACC). Läs gärna Davids blogg. 

David har också en blogg om sina resor till Afrika

Arnold Moshi, operations manager Tanzania, Arusha
Arnold är medgrundare och delägare i Africana Travel Tanzania. Arnold är uppvuxen på Kilimanjaros sluttningar och började 1999 arbeta som bärare på Kilimanjaro. Han avancerade till assisterande guide och så småningom till certifierad guide på Kilimanjaro, Mt Meru och Mt Kenya vilket han fortfarande är. Om det är något som Arnold brinner för i sitt arbete så är det att arrangera en lyckad expedition till Uhuru Peak.

Seleman Salehe, reservations, Arusha
Seleman har arbetat hos oss sedan 2013. Seleman har studerat turism i Arusha och arbetar med Zanzibar reservationer och med våra vandringar på Kilimanjaro, i Loliondo och Ngorongoro Crater Highlands, på vårt kontor i Arusha.

Lamick Boi, Arusha
Lamick har arbetat hos oss sedan 2011. Lamick tar hand om och sköter all vår utrustning till Kilimanjaroexpeditionerna och han sköter även om vårt kontorshus. 

Africana Travel tillhör African Tours & Safaris. African Tours & Safaris är en specialistresearrangör som arrangerar resor till södra och östra Afrika. African Tours & Safaris arrangerar bl.a. resor till Sydafrika, Namibia, Botswana, Zambia, Madagaskar, Tanzania och Kenya.