Tanzania Bush Camp

Tanzania Bush Camp är en mycket trevlig lodge av bra mellanklass med ett suveränt läge mitt inne i centrala Serengeti. Lodgen är en så kallad semi permanent Tented Camp. det innebär att det är en tältcamp utan fasta strukturer så som nergrävda rör eller betonggrund under rummen. Tälten står direkt på marken men med hjälp av mattor och bastmattor får golvet ändå en viss struktur. Inuti tälten finns sängar, bord, nattduksbord samt ett badrum med dusch och toalett. Varje tält har också en egen liten veranda. 

Lodgen ligger i Seronera, i centrala Serengeti och det finns gott om djur i lodgens absoluta närhet. Bland de djur ni ofta kan både se och höra från lodgen kan exempelvis nämnas hyena, buffel, impala och giraff. Eftersom t.ex. hyenor ofta kommer när lodgen så finns det vakter som eskorterar er från tälten till restaurangtältet på kvällarna.

Lodgens gemensamma utrymmen består av en lounge med soffor och lite böcker, lägerelden som tänds i skymningen samt restaurangtältet. Eftersom lodgen bara har tio tält så är det aldrig någon trängsel här utan stämningen är familjär och personalen är fantastiskt trevlig. 

Vi på African Tours & Safaris tycker att detta är en Serengetis trevligaste och mest prisvärda tältcamps. Personalen på lodgen är mycket uppskattad, de är alltid trevliga och hjälpsamma och har nära till skratt.