Privat mobil camp Botswana

På våra safariresor i Botswana bor ni på en privat mobil tältcamp. Er tältcamp består av maximalt sex tält plus de tält som personalen sover i. Varje tält har full ståhöjd, campingsängar med madrass och sängkläder, lampa och en egen toalett och dusch i direkt anslutning till tältet. Toalett och dusch sätta upp i en canvas-inhägnad direkt bakom ert tält. Ni kan utan problem gå på toaletten oavsett tid på dygnet. I anslutning till ert tält finns även er dusch. Duschen förbereds av personalen på er tältcamp genom att de värmer vatten och häller i en behållare. På engelska kallas det för ”bucket shower”.

Ni äter alla måltider i ert mässtält som är öppet på sidorna. På kvällen samlas ni kring lägerelden innan middagen och det är också där ni startar er dag med en kopp kaffe innan frukosten.

Med er på resan följer er guide, kock och två camp assistants. När ni kommer till er campingplats står era tält redan uppsatta och vattnet i duschen är varmt. Er kock lagar alla måltider till er. All mat och dryck, inklusive öl, vin och Amarula, ingår.

När ni flyttar från en campingplats till nästa tar personalen hand om hela flytten. Det enda ni behöver göra är att packa era saker och lägga er väska i jeepen.

Det går att ladda kameror, mobiltelefoner och liknande i jeepen. Bäst är att ladda medan ni kör. I viss mån går det också att ladda över natten.

En mobil campingsafari i Botswana är den typ av safari vi på Africana Travel verkligen älskar. Ni kommer nära naturen på ett sätt som boende på safarilodger inte kan erbjuda.