Double Tree By Hilton

Trevligt fyrstjärnigt hotell med ett mycket bra läge allra längst norrut I Nungwi på Zanzibars norra udde. Hotellet har en egen strand som är badvänlig oavsett om det är hög- eller lågvatten och en pool som ligger precis innanför stranden. Hotellet har dessutom, restaurang, bar, gym och ett biljardbord. I Nungwi är det nära till bra dykning och snorkling och andra aktiviteter som t.ex. djuphavsfiske. 

Hotellet är fyrstjärnigt och håller visserligen något lägre standard än lokalkonkurrenten Z Hotel men erbjuder väsentligt bättre priser, framförallt om ni reser när som helst på året förutom jul- och nyårsperioden. På Double Tree Hilton kan ni välja mellan att bo med All Inclusive (frukost, lunch och middag inklusive dryck) eller helpension (frukost, lunch och middag exklusive dryck).

Detta är ett perfekt hotell för er som gärna vill bo bra och prisvärt i Nungwi på norra Zanzibar med de goda badmöjligheter (mindre tidvattenskillnader) och möjligheter till aktiviteter och utflykter som det innebär. Det bästa hotellet på norra Zanzibar är tveklöst Ras Nungwi i vår mening men Double Tree Hilton ger väldigt mycket för pengarna.