Che Che Vule

En privat villa på en korallvit strand vid Indiska Oceanens turkosa vatten. Låter det som en dröm? Boka Che Che Vule och låt drömmen bli verklighet. 

Che Che Vule byggdes på 90 talet som en privatbostad men 07-08 renoverades huset och blev ett hotell. Det finns bara en villa här, inga andra rum. Inga andra sällskap än ert sällskapa bor här så det är den ultimata privata semestern på Zanzibar. Villan är byggs på stranden i Matemwe på nordöstra Zanzibar, ett område känt för sin fantastiska strand. 

Detta är stället att bo för de som söker en upplevelse utöver det vanliga. Huset har fyra stora sovrum vara tre har eget badrum. Därutöver har villan ett stort vardagsrum, kök och en stor veranda med egen pool. Från verandan har ni utsikt över Indiska Oceanen och stranden. Villan har egen personal som allihop är från Matemwe Village. Maten är lokal och fokuserar på det allra bästa från Zanzibar såsom krabba, hummer, räkor, fisk och färska kryddor från Zanzibars kryddodlingar. 

Mnemba Island ligger endast 20 minuters båttur från huset. Mnemba Island är omgivet av ett korallrev som blivit världsberömt för sibna färger och sitt fantastiskt rika djurliv. En snorklingstur hit är en upplevelse för livet. Området är också bra för dykning. Har ni tur kan ni se knölvalar (juli-september) och valhajar (november-januari) som passerar området vissa tider på året. Delfiner och havssköldpaddor syns dagligen runt Mnemba Island. 

Om ni vill dyka så blir ni hämtade på stranden nedanför huset av professionella PADI instruktörer. Det finns ett flertal mycket bra dykplatser i närheten. Andra aktiviteter som är möjliga här inkluderar segling och djuphavsfiske. Ni kan givetvis också göra utflykter till andra delar av Zanzibar såsom Kizimkazi, Nungwi, Stone Town, Prison Island m.fl. fantastiska utflyktsmål.