Arusha Safari Lodge

Med en vacker utsikt över Tanzanias näst högsta berg Mt Meru ligger Arusha Safari Lodge (tidigare Arusha Safari Spa) cirka fyra kilometer utanför Arusha. Hotellet är en vackert restaurerad hästfarm med många originaldetaljer bevarade. Hotellet har sju rum som ligger i en egen bungalow och fyra rum som ligger i hvudbyggnaden. All rum är stora och luftiga med stora sängar och stort badrum. Lodgens huvudbyggnad har öppna spisar, stora gemensamma ytor, restaurang, bar och terass. I trädgården ligger hotellets pool. Hotellet har aldrig många gäster och känns aldrig trångt. 

Detta är det perfekta hotellet att ha som bas innan och efter er safari i Tanzania om ni söker ett hotell av riktigt hög standard men ändå vill ha ett litet och gemytligt boende. Detta hotell tillhör Moivaro Lodges and Tented Camps, standarden på Arusha Safari Lodge är högre än på systerhotellet Moivaro Coffee Plantation Lodge och generellt sett högre än på Moivaros övriga lodger och camps med undantag för lodgerna på Zanzibar . 

Hotellet har en blandad klientel bestående av lokala Tanzanier och internationella affärsresenärer samt turister som oftast använder hotellet för en eller två nätter före och/eller efter en safari.