Tanzania Five Star

Tanzania Five Star är vår kollektion av Tanzanias allra bästa safarilogder, hotell och tältcamps. Vi har valt de safarilodger och hotell som inte bara erbjuder ett boende av absolut toppklass utan som också ger den rätta safarikänslan. Det ska i vår mening vara småskaligt och naturnära när det är safari. De tätlcamps och safarilodger ni finner här har alla det gemensamma att de har superba lägen i Tanzanias allra bästa safariparker, de är små och de har den genuina rustika lyxen som ger den ultimata safariupplevelsen. 

För att en safari ska vara femstjärnig ska den i vår mening också ge den allra bästa naturupplevelsen och ta er med till de för årstiden allra bästa safariparkerna. Vi har därför två standardprogram på våra five star safari eftersom vissa safariområden är väldigt olika bra olika delar av året. På sommar och höst rekommenderar vi att ni kombinerar Tarangire, Ngorongorokratern och centrala Serengeti, eventuellt med en eller två extra nätter i norra Serengeti under sensommar och höst för att följa med migrationen ända upp i norra Serengeti. Under senhöst och vinter rekommenderar vi att ni besöker Lake ManyaraNgorongorokratern och södra Serengeti. Detta för att garantera en så bra safariupplevelse som möjligt. 

Vill ni läsa mer om våra five star lodger och hotell hittar ni dem i menyn till höger (nedan om ni surfar på en mobil eller surfplatta).