Lång vit sandstrand i Matemwe

Slappna av vid poolen

Hotellet är omtyckt för sin personliga service

Zanzibar Retreat

Ett litet hotell med bara tolv rum beläget på nordöstra Zanzibar. Hotellet har en verkligt lugn och avslappnad atmosfär och eftersom det bara finns tolv rum är det aldrig någon trängsel här. Området där hotellet ligger heter Matemwe och det är ett perfekt ställe för att njuta av vita stränder, azurblått hav och lugn och ro. 

Hotellet har finska och norska ägare som arbetar medvetet för att verkligen skapa en avkopplande miljö. Det finns alltid minst en skandinavisk manager på plats vilket är en trygghet för våra resenärer. 

Zanzibar Retreat är inte ett hotell som passar barnfamiljer eller ungdomar som vill ha mycket (nattliga) aktiviteter. Det är ett ställe för er som vill ta det riktigt lugnt, sola, bada, äta god mat och kanske bege er på utflykter till närbelägna korallrev för snorkling och dykning. Vi tycker mycket om Zanzibar Retreat och vi har haft nöjda resenärer här.

Zanzibar Retreat rankas som det bästa hotellet i Matemwe på TripAdvisor (2015-08-12).

Rummen på Zanzibar Retreat

Hotellet har tre rumskategorier:

Garden view rooms: endast två rum som ligger på ovanvåningen. Dessa rum är lite mindre och lite billigare men fortfarande mycket trevliga och ett prisvärt alternativ för er som inte spenderar så mycket tid på rummet. 

Regular rooms: åtta rum på markplan med altan och delvis havsutsikt. Rummen är stora och fräscha och mycket trevliga.

Executive sea view rooms: två rum på ovanvåningen men balkong ut mot havet. Rummen är stora och de som ger mest avskildhet. Endast två rum så i högsäsong bokas de tidigt. 

Vill du bli kontaktad
Skicka
Fyll i formuläret så ovan kommer
du att bli kontaktad av oss inom kort
Följ oss på Facebook