Serengeti Sopa Lodge

Serengeti Sopa Lodge är en ganska stor safarilodge belägen i den södra delen av Seronera i centrala Serengeti, nära Moru Kopjes. Lodgen är liksom de flesta hotell i denna kedja ganska stor med många rum och stora gemensamma utrymmen. Serengeti Sopa Lodge håller en hög standard utan att vara direkt överdådigt lyxig. Lodgen har 69 standardrum med två stor sängar (queen size) i varje rum och dessutom fyra sviter med sovrum och ett vardagsrum. 

På Lodgens finns stora gemensamma utrymmen, restaurang, bar och lounge och även en pool vilket gör att den är idealisk för er som reser med barn. Barnen har stora utrymmen att röra sig på utan att behöva oroa sig för djur. Utomhus bör ni dock alltid ha era barn under uppsikt eftersom djur ofta kommer in på lodgens område. 

Lodgens läge på en kulle i södra Serengeti där den är omgiven av öppen savann är vackert och året om också bra för safari. Med Serengeti Sopa Lodge som utgångspunkt går det att göra safariturer i centrala Serengeti (Seronera) och i Ndutu vilket gör att det alltid är när atill området med mycket djur. 

Läs recensioner om Serengeti Sopa Lodge på TripAdvisor