Ras Nungwi

RAS NUNGWI ÄR PERMANENT STÄNGT PGA AV EN BRAND 2017 DÄR STORA DELAR AV HOTELLET BRANN NER. VI HAR INGEN INFORMATION OM ETT EVENTUELLT ÅTERÖPPNANDE.
(Uppdaterat 2021-05-31)

Ras Nungwi är ett hotell av mycket bra klass beläget på en ganska privat strand i Nungwi på norra Zanzibar. Det allra bästa med Ras Nugwi är den fantastiska stranden där ni kan bada vid både låg- och högvatten och som tack vare att hotellet ligger lite avsides i Nungwi har betydligt färre försäljare än de flesta stränder andra stränder i Nungwi. 

Hotellet har 32 rum som alla har noga utvalda möbler gjorda i lokala material. Alla rum är stora och luftiga och alla har badrum/toalett och en egen veranda. Det finns myggnät över sängarna i alla rum och även en minibar i rummen. Vissa rum på Ras Nungwi har utsikt över trädgården medan rummen som betecknas som superior chalet och superior deluxe chalet har utsikt över havet. Superior Deluxe ligger närmare stranden. Hotellet har också en svit för er som vill bo riktigt lyxigt. 

Ras Nungwi är med sina 33 rum litet nog för att ha en familjär atmosfär som de stora hotellen saknar. Hotellet har inga charterresenärer. Ras Nungwi är mycket omtyckt för sin goda service och höga standard och även för sin goda mat. 

För er som vill vara aktiva finns en tennisbana, med belysning så att det går att spela på kvällarna, pool och möjlighet till en mängd vattenaktiviteter såsom dykning, snorkling, vindsurfing, kajakpaddling och fiske.