Dunia Camp

Dunia Camp är en liten exklusiv tältcamp i Moru Kopjes i den södra delen av centrala Serengeti. Dunia Camp tillhör Asilia Africa som driver ett flertal av de allra bästa mer exklusiva safarilodgerna i norra Tanzania (i vår mening) som t.ex. Olivers camp i Tarangire, Olakira Camp, Sayari Camp, Namiri Plains Tented Camp och Ubuntu Camp i Serengeti. 

Dunia Camp har bara åtta tält som är placerade ganska glest, mellan 10 och 20 meter från varandra, vilket ger en fantastisk vildmarkupplevelse. Alla tält har riktiga sängar, låsbart säkerhetsskåp, toalett och dusch. 

Dunia Camp är till skillnad från t.ex. Ubuntu Camp och Olakira Camp inte en mobil tältcamp utan den stor på samma plats året om. Dunia Camp har dock ett fantastiskt läge i Moru Kopjes som ligger nära centrala Serengeti, västra Serengeti och södra Serengeti vilket innebär att lodgen ligger bra till för att se och uppleva migrationen från sen höst till tidig sommar. Under mitten av sommaren och hösten befinner sig migrationen längre norrut i Serengeti/Masai Mara men området som Dunia Camp befinner sig i är djurrikt året om och campen är ett bra alternativ vilken tid året ni än vill resa. I Moru Kopjes finns exempelvis gott om rovdjur som lejon, leopard och gepard och många gräsätare. 

Vi tycker att Dunia Camp är den bästa tältcamp ni kan bo på i centrala Serengeti och vi har också inkluderat Dunia Camp i vår Five Star kollektion med Tanzanias allra bästa safarilodger och hotell. Dunia Camp har tält av högsta kvalitet, superb service, ett fantastiskt läge och underbar mat men har ändå inte kompromissat bort safariupplevelsen. Ni känner er verkligen som en del av Serengeti när ni bor här.