Bush Lodge

Bush Lodge är en liten tältcamp som erbjuder den riktiga safarikänslan. Alla rum ligger i fasta tält. Tälten har riktiga sängar, toalett och en utomhusdusch. Tälten är byggda på träplattformar. Här finns också fem lite enklare tält med sängar men med gemensam toalett och dusch. Lodgens bar, restaurang och reception ligger i ett öppet tält. Lodgen har ett riktigt bra läge alldeles intill Queen Elisabeth National Parks livsnerv; Kazinga kanalen. Låt vakter eskortera er till ert tält på kvällen dock eftersom flodhästarna ibland kommer upp från floden och rör sig på området. 

Vi gillar Bush Lodge för att det på alla sätt är ”en riktig safari camp”. Läget är perfekt med utsikt över Kazingakanalen som är epicentrum för djurlivet i QENP. Lodgens tält är byggda på upphöjda träplattformar med egen veranda med utsikt mot kanalen. Inredningen i tälten är ganska enkel men det är trivsamt, rent och fräscht. Varje tält har förutom en egen toalett en liten utomhusdusch bakom tälten. På en stenläggning omsluten av ett bambustaket duschar ni under bar himmel. En detalj som gör så mycket för känslan. 

På Bush Lodge finns även fem budget-tält. Detta är kupoltält med två enkelsängar i varje. Budgettälten delar dusch och toalett. Ett perfekt boende om du söker en bra safariupplevelse till ett billigare pris.