Ugandasafari

En safariresa till Uganda är en resa full av upplevelser. Bersgorillorna i Bwindis regnskog och schimpanserna i Kibale Forest är höjdpunkterna på denna resa till Uganda där ni även får fantastiska landskap och stora djur på Östafrikansk savann. Vår Ugandasafari inkluderar:


Ni upplever det allra bästa av Afrikas Pärla, Uganda, när ni färdas genom böljande kullar terrasserade sluttningar och höga berg med tät regnskog. I Kibale Forest möter ni våra närmaste släktingar; Schimpanser. I Bwindi Impenetrable Forest möter ni Bergsgorillor och i Queen Elisabeth National Park har ni chans att se många av Afrikas stora däggdjur inklusive lejon. I Queen Elisabeth National Park kan fågelskådaren spana efter mer än 600 olika fågelarter som noterats här. Ugandasafari är resan till era drömmars Afrika.

Resan går givetvis att kombinera med en vecka på Östafrikas vackraste stränder på Zanzibar, Pemba, Lamu eller Mombasa. Det går enkelt att ta sig från Uganda till Zanzibars och Mombasa stränder med flyg från Entebbe.

Observera att 15 årsgräns gäller för besök hos bergsgorillor i Uganda och Rwanda

Läs mer

Boka resa med oss

Om ni vill boka en resa med oss behöver vi följande information från er:

  • Resan ni vill boka (oftast har ni fått ett reseförslag som ni då tackar ja till)
  • Namn på samtliga resenärer så som de stavas i era pass
  • Namn, telefonnummer, mailadress och adress till den/de som ska faktureras
  • Eventuella kostönskemål såsom vegetarisk mat, glutenfri mat eller mat anpassad till någon allergi

Så här går det till att boka en resa med oss:

  1. Vi tar emot er bokning och kontaktar alla hotell och samarbetspartners i lander ni ska resa till
  2. Om er bokning inkluderar flyg så bokar vi in er på flyget
  3. När vi har fått skriftlig bekräftelse från alla hotell och samarbetspartners skickar vi en bekräftelse på er bokning till er. Kontrollera noga denna bekräftelse så att allt stämmer
  4. Med er bekräftelse får ni även fakturor på er resa. Resan är uppdelad på två eller tre fakturor; anmälningsavgift på 1500 kr./person som ska betalas inom sju dagar från det att ni fått bekräftelsen, flygbiljetter som ska betalas enligt de villkor som flygbolaget ställer, slutbetalning som ska göras fyra veckor innan avresa

Följ oss på Facebook
Vill du bli kontaktad?
Skicka
Fyll i formuläret så ovan kommer
du att bli kontaktad av oss inom kort